2009-08-30

Finally

Äntligen har jag lyckats fixa ny design till bloggen. Jag kom på vad felet var :D
Dock blev den inte riktigt som jag ville :c Rutan där man skriver blev ljusrosa, jag ville ha den ljusgul. Men jag kan inte hitta koden där man ändrar det ;_; Stort tack till designadinblogg.se, utan vars hjälp jag aldrig skulle klarat detta. *buga buga* Designen jag ahr nu är väldigt snabbt gjort och oavancerad. Ska göra en bättre... någon gån.

Kom just in från en hundpromenad. Pappa kom igårkväll emd Zache och Simons nya sankt bernhardstikar. Dom ser INTE ut som sankt bernhards D: Rynkiga och jättesmå, med yttepytte korta ben och smala svansar. Någon sorts basset/sankt bernhard blanding?

Har fått tebax min mobil och skaffat ny laddare. Nu fungerar den, ska bara skaffa pengar på kortet oxå. ;)

Har inget mer att skriva för tillfället

Höres folkens
Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-29

Sökes: Alvedon Finnes: Huvudvärk med mera

Äntligen klar med all tvättnedbärning. Ryggen värker, och jag har tagit mig en paus innan jag måste sätta igång med toalettskrubbning och spegelputsning.

Jag har ändå gjort ett rätt bra jobb idag. Tidigare röjde jag i mitt rum. Där var inte alltför vackert innan jag satte igång. Skulle man in var man tvungen att kliva över en trasig rullgardin, ouppackad väska från hajken med åttorna, en stor klädhöd, ett staffli, och massa oidentifierade föremål därunder. Lyckades man med detta var man tvungen att passera min utan att halka på någon av penslarna ur min stora samling, och därefter försöka låta bli att bryta benen av sig på en stor bokhög samtidigt som man måste passa sig för att inte råka välta mitt vackra lutande torn av böcker och annat på nattuksbordet.
Men nu är där så fint så fint OwO *stolt*

Mellan städningarna ville jag bara sätta mig med en tråkig anime och bara slötitta samtidigt som jag blev bortskämd med mimas blåbärsdrinkar (undrar vad hon hade för baktanke med dom ._.)
Men bara för det så ska varenda kontakt jag har på msn sätta i gång och babbla om allt mellan himmel och jord och sen bli sura när jag överger dom med sina värkande ben och allt vad det nu var och loggar ut.

För övrigt har jag slagit nytt rekord i att bli osams med folk som vägrar inse att jag inte orkar måla deras karaktärer åt dom för sjuttioelfte gången.

Nu ska jag väl förbarma mig över den stackars toaletten.

Höres folkens

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-22

Ny blogg (igen)

Jao, jag har startat om på nytt igen, med ny adress.
Sitter här, en lördagkväll klockan halv tio och får massa vibbar av Sanna på msn som jag inte ids svara på.
Har nyss finstädat världens stökigaste kök, och är så fruktansvärt stolt. Men ont i ryggen har jag.

Min bloggdesign vill inte fungera T_T Jag kämpar och kämpar, men det fungerar inte. Jag kan inte förstå varför. Imorgon när jag är pigg, så SKA jag få det att fungera, antingen det vill eller inte.

Dagen idag:
Mamma Mima och Zache var på tävlingar på ridskolan och sålde mat hela dagen. Pappa var på jobbet, ocj jag (försökte) sköta hemmet och barnen. Ludde var snäll och glad, och sov massor ^^ (skönt) Men småbarna ville inte lyssna på mig, utan smet till datorn så fort jag vände ryggen till. ;P
Tre sista valparna åkte idag, två av dom var jag förberedd på att jag skulle ta emot köparna till, ge dom det dom skulle ha och ta betalt. Men den tredje och sista köparen förväntades komma vid sex, då mamma hunnit hem. Lite kris blev det då dom helt plöstligt stog där, timmar för tidigt. Jag ringe lite smått panikartat mamma, och så ordna det sig så att dom fick ta valpen och betala nu, så skickar mamma papprena på posten.
Mamma pratade i telefon emd dom medan ajgs tod där som ett fån med ett påklistrat leende, otvättat och oborstat hår, skrikiga ungar i bakrunden och en stökig hall. Gissa om ajg gjorde ett gott intryck.

Ska rasta Mango, och sen gå och lägga mig med en deckare som jag inte förstår ett smack av 8D *dum*

Höres folkens
iHasta la vista!
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.